Verhuizingen

Verhuist u naar een nieuwe woning? Moeten uw bedrijfsgoederen dringend naar een ander filiaal of pand? Doe dan beroep op VERHUIZINGEN DECEUNINCK, een jong en dynamisch familiebedrijf in Lichtervelde. Wij bedienen heel West-Vlaanderen!

Meubelen of inboedel verhuizen? Dat kan!

Verhuizingen Deceuninck beschikt over een eigen verhuiswagen van 47 kubiek.

De vrachtwagen is natuurlijk voorzien van alle benodigdheden om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen, zijnde verhuisdekens om uw meubilair af te dekken, speciale riemen om de meubelen vast te binden in de vrachtwagen en karretjes om zware stukken te vervoeren.

Waarom Verhuizingen Deceuninck?

  • De verhuistijd loopt vanaf aanvang van u verhuis bij u ter plaatse en stopt bij afronding op uw nieuw adres!
  • De verhuis wordt steeds geleid door de patron zelf en zijn ervaren medewerkers.
  • Wij bieden u hiervoor graag een efficiënte formule aan: verhuiswagen + verhuislift + 2 ervaren verhuizers. De uitkomst is altijd een vlotte afhandeling!
  • Twijfel u over de omvang van de opdracht? Dan zorgen wij, als je dat wilt , voor extra verhuizers.
  • Verhuizingen Deceuninck garandeert de grootste voorzichtigheid: wij wikkelen alle goederen professioneel in en verhuizen tegen de juiste snelheid.
  • Vanuit onze centrale positie in West-Vlaanderen kunnen wij 24/24 en 7/7 zowel regio Lichtervelde, Kortrijk, Brugge, Ieper en de rest van West-Vlaanderen bedienen.

Wat zeggen onze klanten?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie over onze verhuisdienst of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u steeds contact opnemen via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Tip

Ook voor verhuisdozen en meubelbewaring kunt u bij Verhuizingen Deceuninck terecht.